Privacy statement

Een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van uw privacy en persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet

Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.

Gebruik van cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.

Er zijn verschillende soorten cookies:

Sessie-cookies worden op deze website gebruikt om in samenwerking met Google Analytics het klikgedrag van onze sitebezoekers te analyseren. Deze cookies worden automatisch van uw computer verwijderd op het moment dat u uw internetbrowser afsluit.

Unique-ID cookies identificeren u als een unieke bezoeker. Deze cookie heeft een levensduur van één jaar, wat betekent dat deze automatisch verdwijnt zodra u deze site langer dan één jaar niet bezocht hebt. Van deze soort cookie wordt geen gebruik gemaakt op deze website.

Tijdelijke cookies registreren uw surfgedrag op onze website gedurende maximaal tien dagen. Wanneer u voor de elfde dag contact maakt met deze website, verdwijnen de gegevens van dag één uit de cookie. De informatie die via deze cookies wordt verkregen, wordt 60 dagen na uw laatste bezoek automatisch verwijderd. Van deze soort cookie wordt geen gebruik gemaakt op deze website.

U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Zie bijvoorbeeld deze toelichting van de Consumentenbond voor uitleg. Als u gebruik maakt van meerdere computers, dient u deze handeling voor elke computer te herhalen.

Gebruik van persoonsgegevens en data

Indien u uw contactinformatie of e-mailadres heeft opgegeven, bijvoorbeeld voor het ontvangen van onze nieuwsbrief, dan kan deze gebruikt worden om u als klant te informeren over voor u relevante en interessante gelijksoortige producten en diensten van ons bedrijf. Als u hier geen prijs meer op stelt, kunt u zich op ieder moment afmelden via een link die in wij standaard onze nieuwsbrief vermelden of contact met ons opnemen.

Google Analytics

Wij maken door middel van een cookie gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken, en hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina's zijn. De op deze manier verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees voor meer informatie het privacybeleid van Google en het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. SQUAL heeft hier geen invloed op.

Facebook en Twitter

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina's te kunnen promoten of delen op de sociale netwerken Facebook en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd met code die wordt aangeleverd door Facebook en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie boven). Leest u de privacyverklaring van Facebook en van Twitter om te zien wat zij met de persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken. Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement.

Check daarom regelmatig het privacystatement voor een update van ons privacybeleid. Als u nog vragen heeft over ons privacybeleid, neem dan contact met ons op.

X
Loading...
  • Elroy Klee
    Ontwikkeling fullscreen website
    Meer info
    Ontwikkeling
    fullscreen website

    Elroy Klee is een getalenteerd ontwerper. Hij is onze huisgenoot aan de Moutlaan en we vinden zijn werk zo goed dat we het graag opnemen in ons portfolio.

    Elroy speelde met LEGO kapsels, SQUAL ontwierp een nieuwe fullscreen website om zijn werk flatteus te kunnen tonen.

    Een website die ook probleemloos werkt op de iPad, een website met interactieve onderdelen.

     

    Kijk mee en verbaas u over de coupes van LEGO-kapper Klee: www.elroyklee.com

    X
  • Enschede Promotie
    Socialactie 'Wat is jouw moment?'
    Meer info
    Socialactie
    'Wat is jouw moment?'

    VRAAG
    Bedenk een fotoactie op Instagram
    ter promotie van Enschede.

    OPLOSSING
    SQUAL voldeed aan de vraag, maar breidde het voorstel uit tot een multimediale actie. Zo kunnen bezoekers en inwoners van Enschede niet alleen foto's delen, maar ook korte filmpjes maken en die delen via YouTube, Instagram en Vine. Foto's kunnen door deelnemers gedeeld worden via Facebook, Twitter en Google+. Alles gebaseerd op de hashtag 'Stadvannu'. En natuurlijk werkt de actiewebsite op smartphone, tablet en desktop.

    RESULTAAT
    Na twee weken (met nog vijf weken te gaan) al driehonderd nieuwe likes op Facebook, en tweederde van de vooraf afgesproken doelstelling bereikt. En een boel zomerse foto's en filmpjes!

     

    http://jouwmoment.enschede.nu

    X
  • OHRA
    Online doorvertaling autocampagne "Wél direct een leenauto"
    Meer info
    Online doorvertaling autocampagne
    "Wél direct een leenauto"

    SQUAL verzorgde de volledige online doorvertaling van de OHRA Autoverzekering middels actiepagina's, pushboxen en bannersets.

     

    Ook maakten we een aparte Facebookactie geschikt voor zowel desktop, tablet en smartphone. Resultaat: massale positieve aandacht voor de autoverzekering.

    X
  • Velvet Monkey
    Een nieuw merk voor twee ambitieuze hairstylisten
    Meer info
    Een nieuw merk
    voor twee ambitieuze hairstylisten

    Velvet Monkey - House of Hair

    Op 9 april 2013 heeft Velvet Monkey haar deuren geopend. Eduard Meijerink en Kylie Jones gaan aan de slag in hun nieuwe House of Hair. SQUAL ontwikkelde het logo, de huisstijldragers en alle online middelen. Ook het design voor de uitstraling in en om het pand is door SQUAL gedaan.

    Een unieke klus voor deze next generation in hairdo's.

    X
  • OHRA
    Online doorvertaling zorgcampagne 'The Neck'
    Meer info
    Online doorvertaling zorgcampagne 'The Neck'

    SQUAL verzorgde de volledige online doorvertaling van de OHRA Zorgverzekering middels actiepagina's, pushboxen en bannersets. Klik hier voor de beelden.

     

    OHRA maakte een fantastische "The Neck" commercial voor haar Zorgverzekering. SQUAL ontwikkelde de Movietrailer website theneck.nl, die de commercial een eigen leven liet leiden via social media.

    We ontwierpen een speciale buttonbalk voor de website van OHRA en een handige Keuzewijzer. Daarmee kiest elke Zorgverzekering Shopper online snel en simpel de beste OHRA Zorgverzekering!

    X
  • Apollo Vredestein
    online ondersteuning van 2 productintroducties
    Meer info
    online ondersteuning
    van 2 productintroducties

    SQUAL Ondersteunde online de introductie van twee nieuwe banden: Ultrac Vorti en Sportrac5 – tijdens de lancering in Boedapest.

    Dit resulteerde in een multilingual actiewebsite en uitnodiging. Alles in samenspraak met Artin die het concept maakten voor de introductie.

    SQUAL doet actiematig meer voor Vredestein. Ook verzorgt SQUAL sinds enkele jaren de e-mailmarketing.

    X
  • V&D
    Facebook-actie welke outfit past bij jou?
    Meer info
    Facebook-actie
    welke outfit past bij jou?

    Begin dit jaar startte via een eerste actie de samenwerking.


    Inmiddels bouwt SQUAL samen met V&D via verschillende acties continue door aan de fanbase op Facebook. Het eerste doel van 50.000 likes gaat binnenkort gehaald worden.

     

    In ons portfolio vindt u diverse acties die wij de afgelopen tijd uitgezet hebben.

    X
  • Sportbedrijf Deventer
    Online marketing partner voor een mooie doelstelling
    Meer info
    Online marketing partner
    voor een mooie doelstelling

    Sinds enkele jaren bouwt SQUAL samen met Sportbedrijf Deventer aan het imago ‘Beleving in Beweging’.  Het doel is om van De Scheg een landelijk alternatief te maken voor
    ‘Een Dagje Uit.

    Ooit zijn wij begonnen met de restyling van de website. Dit heeft als praktisch uitgangspunt gediend voor een nieuwe propositie. Inmiddels is dit doorgevoerd in alle dragers. SQUAL adviseert, creëert én bouwt.

    Inmiddels staat de basis qua communicatie en marketing en wordt continue in samenwerking met Sportbedrijf Deventer doorgebouwd aan de vermarkting. Dit doen wij samen met Sportbedrijf Deventer via acties, social media, landingpages en e-mailmarketing tot aan een interactief sociaal jaarverslag.

    X
  • Previder
    Previder: online marketing partner
    Meer info
    Previder: online
    marketing partner
    Previder gaf aan behoefte te hebben aan meer online marketingkennis. SQUAL biedt op een breed vlak ondersteuning.

    Allereerst hebben wij de ‘kille’ producten een gezicht gegeven via een nieuwe online propositie: IT starts with a personal touch’. Daar heeft Previder ook onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie. Vervolgens is er een analyse gemaakt van wat er allemaal is aan marketingactiviteiten. Deze zijn in kaart gebracht en meetbaar gemaakt. Primair met de focus op datacenter, cloud hosting en connectivity. Inmiddels zijn wij zover dat er daadwerkelijk campagne gevoerd kan worden. Op ‘Virtual datacenters’ draait inmiddels de eerste campagne.

    Op alle middelenniveau’s wordt onze invloed zichtbaar. Nu wordt alles uitgebouwd naar andere campagnes en de bewustwording op online sales krijgt bij Previder steeds meer voet aan de grond.
    X
  • OHRA
    Autocampagne 'Bom in Eend'
    Meer info
    Autocampagne
    'Bom in Eend'

    SQUAL vertaalde de nieuwe merkpropositie van OHRA door in een brede online middelenmix. Primair gericht op branding en secundair op conversie voor de producten 'Auto' en 'Reis'. Bekijk onze compilatie. Op de dag van de lancering was OHRA op YouTube het meest bekeken kanaal in Nederland en 20e wereldwijd! Daar zijn wij best trots op! 'Stiekem' zijn ook nieuwe records gehaald in de conversie op productniveau.

     

    Samen met Doom&Dickson ontwikkelde SQUAL een brandchannel take over op YouTube die als 'aanvliegwiel' tussen reguliere en online merkactivatie fungeert. De take over is een suggestieve weergave van de TV-commercial 'Bom in Eend', waarin de kijker binnen een interactieve landingspage eerst een 'normaal' YouTube-gevoel krijgt en daarna worden verrast door additionele animaties uit de verhaallijn.

     

    Takeovers: om zoveel mogelijk exposure te creëren is een mediaplan uitgewerkt. Speerpunten binnen dit plan waren take-overs op Telegraaf.nl, YouTube en OHRA.nl.

     

    Bannering: SQUAL ontwikkelde diverse bannersets voor verschillende netwerken. Met een focus op branding of de producten 'Auto' en 'Reis'.

     

    Landingpages: per boodschap en de daarbij horende media is een unieke landingpage gemaakt. Dit zorgt ervoor dat we nauw aansluiten op de verwachtingswaarde bij de 'kijker'.

     

    Social media: Voor de verspreiding van deze campagne is social media ingezet. Uiteraard is de campagne consistent doorvertaald op Twitter en Facebook.

    X
  • OHRA
    Autocampagne ‘Direct-weer-door-Garantie’
    Meer info
    Autocampagne
    ‘Direct-weer-door-Garantie’

    Nog zo'n meesterlijke OHRA-commercial doorvertaald door SQUAL. We sloten aan bij de propositie "Direct-weer-door-Garantie" en verzorgden online doorvertalingen van de commercial naar Facebook, Twitter, WeTransfer en YouTube.


    We maakten take-overs op OHRA.nl, Autoscout.nl en Telegraaf.nl. Resultaat: OHRA brengt opnieuw een lach op ieders gezicht, massale positieve aandacht voor de autoverzekering met Direct-weer-door-Garantie.

    X
  • Kruidvat
    Online racegame Gillette Paasraces op Zandvoort
    Meer info
    Online racegame
    Gillette Paasraces op Zandvoort

    SQUAL ondersteunde Kruidvat met de campagne ‘Voordeel Scoren’ via een interactieve game voor de Gillette Paasraces op Zandvoort. Het doel was extra leads te genereren in de mannelijke doelgroep tussen 20 en 35 jaar'.

    De game op www.kruidvat.nl kende een wedstrijdelement en koppeling naar social media. Niet sec een raceparcours, maar scoren op basis van individuele reactie- en topsnelheid, gamers kans maken op paddockkaarten en Gilette-prijzenpakketten. De game heeft in 2 weken tijd ruim 9.000 unieke e-mailadressen opgeleverd.

    SQUAL ontwikkelde meerdere online acties voor Kruidvat: een bejewelled game en fotoboekactie.

    X
  • Innotec
    (online) marketingpartner
    Meer info
    (online) marketingpartner

    Ooit zijn wij bij Innotec gestart op basis van een gewonnen pitch voor een restyling van de website. Inmiddels zijn wij enkele jaren verder en is de samenwerking tussen Innotec en SQUAL verder geintensiveerd. Innotec en SQUAL bedachten samen de online middelen waarna SQUAL er vorm aan gaf en ze bouwde. Zo ontwikkelen we samen een nieuwe merkpropositie die het succes van Innotec verder gaat uitdragen. 

     

    Van een nieuwe brandingstrategie tot segmentsfotografie, (verkoop)acties, online sales en productcommunicatie. In ons portfolio komt u diverse voorbeelden tegen!

    X
  • Erfgoed Bossem
    nieuwe online propositie
    Meer info
    nieuwe online propositie

    Sinds de oprichting van SQUAL is Erfgoed Bossem al klant. Daar zijn we best trots op!

    Dit jaar zijn wij gestart met een nieuwe proposite. Omdat de online communicatie het belangrijkste verkoopkanaal is geworden, hebben wij dit als uitgangspunt genomen. Het belngrijkste was de veelzijdigheid van Erfgoed Bossem goed onder de aandacht te krijgen. Logeren in verschillende vormen, lekker eten en een eigen kudde met brandrode runderen.

     

    De propositie is ingezet op "Net effe anders" waarbij vooral de sfeer van Erfgoed Bossem bepalend is. Dit hebben wij in grote sfeerbeelden 'gevangen'. Ook is er een online reserveringssysteem gekoppeld en is de routing afgestemd op de verschillende doelgroepen.

     

    De website is vervolgens doorvertaald in social media, landingpages en e-mailtemplates. Inmiddels staat er een goede basis die mogelijkheden biedt voor een goed online marketingbeleid!

    X
  • Enschede Promotie
    Bidcampagne 3FM Serious Request, Hier op an!
    Meer info
    Bidcampagne 3FM Serious
    Request, Hier op an!

    SQUAL bracht online ondersteuning bij het Enschedese bidboek voor het Glazen Huis.

    Samen met Elroy Klee ontwikkelden wij een website om draagvlak voor Het Glazen Huis in Enschede aan te tonen. Deze actiewebsite werd ondersteund met een e-mailcampagne, inzet van social media en een floorbanner. Het bidboek werd samen met een videoboodschap van alle Enschedese stakeholders gepresenteerd aan 3FM.

    Campagne geslaagd! Het Glazen Huis 2012 komt hier op an!

     

    Inmiddels zijn wij bezig met de daadwerkelijke actie. Daarnaast verzorgt SQUAL de e-mailmarketing en diverse andere campagnes voor Enschede Promotie.

    X
  • Delta Lloyd
    online awareness campaign voor Delta Lloyd Bank
    Meer info
    online awareness campaign
    voor Delta Lloyd Bank

    Via een homepage takeover vertelden wij Nederland dat Delta Lloyd Bank bestaat.

    SQUAL zorgde voor een feestelijke homepage take over op Telegraaf.nl met doorvertaling naar deltalloydbank.nl. Met meer dan 2.000.000 homepage views en 63.000 unieke bezoekers is de homepage take over een groot succes en heeft Telegraaf.nl deze zelfs als casestudy gebruikt.

     

    In de loop der tijd is onze samenwerking verder uitgebouwd. SQUAL bedenkt, ontwerpt en bouwt inmiddels verschillende online acties.

     

    X