SQUAL is een full-service marketingbureau dat beweegt op het snijvlak van business development, marketing, communicatie en creatie. Online en offline. Wij helpen vertellen en verkopen en vinden altijd een oplossing voor de uitdaging die er is. Ons compacte en ervaren team heeft verschillende expertises en is flexibel en veelzijdig.

Op zoek naar een campagnestrategie, een nieuwe propositie of meer bezoekers, leads, klanten of omzet? Wij helpen je vertellen en verkopen.

Hieronder een opsomming van onze diensten. Geeft een goed overzicht, maar het blijven woorden. Voor een advies op maat maken we graag persoonlijk kennis.
Wij hebben koffie. En thee. En bier.

Bel of mail ons!

Identiteit, ontwerp en design

Wij helpen je om een unieke en onderscheidende visuele identiteit te creëren die past bij jouw merkpersoonlijkheid, waarden en boodschap. Wij ontwerpen onder andere logo's, huisstijlen, flyers, brochures, banners, posters en meer. Wij denken ook mee over het concept achter jouw ontwerp, zodat het een verhaal vertelt dat jouw doelgroep aanspreekt. Een identiteit is immers meer dan een logo alleen!

Conceptontwikkeling

Een goed concept klopt aan alle kanten, maar een goed idee alleen is nog geen concept. Elk concept begint met een idee, maar de reis naar een stevig communicatieconcept moet dan nog beginnen.

Conceptontwikkeling vormt een verbinding tussen de strategie en de invulling daarvan. Het is de creatieve én inhoudelijke vertaling van je idee naar een rond en kloppend geheel. Een concept bestaat uit content en vorm. Dus wat je wilt vertellen en hoe je dat wilt doen. Wij maken er graag een volwaardig marketingconcept van!

Campaigning

Wij helpen je om een effectieve online marketingstrategie te bedenken en uit te voeren die gericht is op het behalen van jouw specifieke doelen. Wij bepalen samen met jou de doelgroep, de boodschap, de kanalen, de middelen en de planning van jouw campagne. Wij zorgen ook voor de monitoring, evaluatie en bijsturing van jouw campagne om het optimale resultaat te garanderen.

Webdesign en -ontwikkeling

Wij ontwerpen en bouwen professionele, gebruiksvriendelijke en conversiegerichte websites die aansluiten bij jouw huisstijl, doelgroep en doelstellingen. We hebben hier in de loop der jaren een stappenplan voor ontwikkeld om zo efficiënt en effectief mogelijk te kunnen ontwikkelen. Van situatie-analyse en ontwikkeling wireframes tot onderhoud en nazorg. En alles wat daartussen ligt.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Wij optimaliseren jouw website voor de belangrijkste zoekmachines, zodat je beter vindbaar bent. Wij zorgen voor een technisch goede website die voldoet aan alle Google performance criteria. De performance zorgt voor een betere SEO-score van je website.

Zoekmachineadverteren (SEA)

Wij zetten effectieve en rendabele campagnes op in Google Ads, Bing Ads en andere platformen, zodat je kwalitatief verkeer naar jouw website trekt. Wij beheren en optimaliseren jouw campagnes voortdurend om het maximale resultaat te behalen.

Online (recruitment) marketing

We zijn thuis in alle aspecten van online marketing en helpen je graag de juiste doelgroep aan te boren: doelgroep targeting, media-uitingen, advertentieplatforms, media-inkoop, retargeting, lookalike profiling, A/B-testen, optimalisering en tracking en analyse. Als recruitment onze focus is, doen we dit alles met employer branding als doel en maken we daarmee de weg vrij voor werving van werkgevers en werknemers.

Social media marketing

Wij helpen je om jouw merk, product of dienst onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep op socialmediakanalen, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter (wij deinzen niet terug voor Snapchat en TikTok, maar dat moet wel bij je passen!). Wij creëren (en plaatsen als je dat wilt) passende content en zetten gerichte advertenties in om jouw bereik en betrokkenheid te vergroten.

E-mailmarketing

Wij helpen je om jouw e-maillijst op te bouwen en te onderhouden, zodat je een waardevolle relatie kunt opbouwen met jouw abonnees. Wij ontwerpen en versturen gepersonaliseerde en relevante e-mails die jouw doelgroep aanspreken en aanzetten tot actie.

Contentmarketing

Wij helpen je om waardevolle en interessante content te creëren die jouw doelgroep informeert, inspireert en overtuigt. Denk aan blogs, artikelen, e-books, whitepapers, infographics, video's en meer. Wij zorgen ervoor dat jouw content aansluit bij jouw merkidentiteit, tone of voice en SEO-strategie.

Naast deze diensten bieden we ook nog andere specialismen aan, zoals:

Conversieoptimalisatie (CRO)

Wij analyseren het gedrag van jouw websitebezoekers en voeren tests uit om de conversieratio van jouw website te verbeteren. Wij optimaliseren onder andere de lay-out, de navigatie, de call-to-actions, de formulieren en de teksten van jouw website.

Webanalytics

Wij helpen je om inzicht te krijgen in de prestaties van jouw website en online marketingactiviteiten door het meten, analyseren en rapporteren van de belangrijkste statistieken. Wij gebruiken o.a. tools zoals Google Analytics, Google Tag Manager en Google Data Studio om jou te voorzien van heldere en bruikbare data.

Maatwerk webapp ontwikkeling

Wij helpen je om een op maat gemaakte webapplicatie te ontwikkelen die voldoet aan jouw specifieke wensen en eisen. Of je nu een webshop, een reserveringssysteem, een leerplatform of iets anders wilt bouwen, wij hebben de kennis en ervaring om het voor je te realiseren. Wij gebruiken de nieuwste technologieën en methodes om een snelle, veilige en gebruiksvriendelijke webapplicatie te leveren.

Hosting, onderhoud en security

Naast het creëren van een mooie en gebruiksvriendelijke website, bieden wij ook hosting-, onderhoud- en securitydiensten aan om ervoor te zorgen dat je website altijd snel, veilig en up-to-date is.

Goed verhaal dit. Lekker kort ook.
Wil je gewoon eens een keer met ons sparren? Dat kan altijd. Vinden we leuk.

Bel of mail ons! Zoals gezegd: wij hebben koffie. En thee. En bier.